Sunday, 15 January 2012

Welcome to myself...hehehe
Nak tahu kenapa, ni lah kali pertama aku menulis blog.. Tak pernah aku ikut orang buat benda2 macam nie. Yang aku tahu Cuma Facebook, twitter, Rp(rumah panjai), Skype, Yahoo dan ada banyak lagi malas la nak sebut .. Habis air liur nanti hehehe...
Hurmm macam nie. Aku mula rasa tertarik dengan blog nie bila ada la sorang tue dia salu upload blog dia kat facebook. Dia ada invite jugak masa tue untuk buat blog nih tapi aku "jual mahal" sikit ..Terus cakap TAK NAK. Jahat kan aku nih.. Selepas beberapa minggu tiba2 teringin sangat nak buat macam yang dia buat.. Hati ni terasa meronta ronta. 0pss jangan salah anggap . Buat blog lah. Apalagi aku terus sms dia.. tanya dia macam2 tentang blog nih..Macam mana nak buat blog .. Bodoh kan aku nih tu p0n tak tahu.. . Dia ajar aku semua tentang blog nih. Ala2 macam cikgu la tue. Kalau aku sebut nama dia korang jangan pulak gelak erkk..sebab kitaorang panggil dia "kacang".. hehehe alamak aku pulak yang gelak... aduiii... Tapi walau macam mana pun dialah cikgu aku untuk blog nie hehehe... Thanks ya "kacang"..



2 comments: